Acarer: Sedat Peker, Erdoğan'la helalleşme videosunu çekti ve dağıttı

Gazeteci Can Dündar'ın, Sedat Peker belgeselinde konuşan Erk Acarer: "Peker, 'Erdoğan ile helalleşme' videosunu çekti ve bunu dağıttı."

Kısa Dalga - 2021 yılında iktidarın mafya ve derin devlet ile ilişkilerini anlattığı videolarıyla gündeme gelen organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in "Erdoğan ile helalleşme" videosu çektiği öğrenildi.

Almanya'da yaşayan gazeteci Can Dündar, Sedat Peker'in videolarındaki açıklamalarından yola çıkarak bir belgesel hazırladı.

Alman ARD kanalında bu akşam (13 Ağustos) yayınlanacak olan “Der Mafiaboss, Präsident Erdoğan und ich” (Mafya Babası, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ben) adlı belgeselde Peker'in Youtube'de 10 milyondan fazla izlenen videolarında Türkiye'deki derin devlet anlatılıyor.

"Erdoğan'ın sırlarını anlatan video var"

Belgeselde konuşan gazeteci Erk Acarer, Can Dündar'ın sorusu üzerine Sedat Peker'in "Erdoğan ile helalleşme" videosunu çektiği ve bunu dağıttığı yolundaki iddiaların doğru olduğunu söyledi.

Acarer, “Sedat Peker, çok uzunca bir dönemi kaydetmiş ve İstanbul da dahil olmak üzere çok çeşitli yerlere paylaştırmıştır” dedi.

“Erdoğan'ın sırlarını anlatan video var” denilen belgeselde, "Bu, Sedat Peker'in hayat sigortası" vurgusu yapıldı.

Belgeselde, Dubai'de yaşayan Sedat Peker'in bugüne dek yayınlanmamış görüntüleri de yer alıyor. (Haber Merkezi)

Gündem Haberleri