CHP’li Durbay, kanser olduğunu duyurdu, iftiralara sert yanıt verdi

CHP’li Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, hakkındaki iddialara sert yanıt verdi ve kolon kanseri olduğunu kemoterapi gördüğünü duyurdu.

Kısa Dalga - CHP’li Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le hakların çıkan iddialarla ilişkin açıklama yaptı. Açıklamayı Özgür Özel başta olmak üzere birçok CHP yöneticisi paylaştı.

'Alçaklardan hukuk önünde hesap sorup, hepsini tek tek mahkum ettireceğim'

"Planlı bir şekilde pek çok iftiraya ve yalana maruz kaldım" diyen CHP'li Durbay, "Dünden beri 100’den fazla kişi ve kurum tarafımca mahkemeye verildi. Bu alçaklardan hukuk önünde hesap sorup, hepsini tek tek mahkum ettireceğim" dedi.

'4 Eylül'de kolon kanseri olduğumu öğrendim'

“2 Ağustos günü 2008 yılından beri yaşadığım bağırsak rahatsızlığı nedeniyle 9 Eylül Üniversitesi hastanesinde Doçent Doktor Tayfun Biçkin tarafından yapılan bir operasyon geçerdim” diyen Durbay, “4 Eylül günü gelen patoloji raporunda Kolon kanseri olduğumu öğrendim” ifadelerini kullandı.

'İlk kemoterapimi alırken ailem apar topar İstanbul’a gitti'

Kız kardeşinin riskli bir hamilelik yaşadığı ve erken doğum riski olduğu gerekçesiyle hastalığını açıklamayı ertelediğini belirten Durbay, “Bana alçakça iftiralar atanlar nedeniyle dün ilk kemoterapimi alırken ailem apar topar İstanbul’a gidip kardeşime açıklamak durumunda kaldı” dedi.

'Aşağılık yalanları yayanlara ve bundan medet umanlara meydanı boş bırakmayacağım'

Gülşah Durbay açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Ne acıdır ki biz kadınlar, bu toplumda sadece fiziki şiddet, taciz ve cinayetle karşı karşıya kalmıyor. Böylesi vicdansız erkek egemen siyasi hesaplaşmalarla da hedef alınıyoruz. Herkes bilsin, herkes duysun ki, bu kirli ve hastalıklı zihniyet yenilmeye mahkumdur.

Dün itibari ile, tedavim 2 haftada 1 kez olacak şekilde başlamış durumda. Bir yandan bu hastalık illetiyle mücadele edip tekrar sağlığıma kavuşaçak, bir yandan da bu ne idüğü belirsizlerden bu yaptıklarının hesabını soracağım. Siyasi hırsları için böylesine seviyesiz ve aşağılık yalanları yayanlara ve bundan medet umanlara meydanı boş bırakmayacağım.

Partimi ve beni böyle çirkin iftiralarla karalamak isteyenler günün sonunda bunun hesabını yargı önünde ve daha da önemlisi milletin vicdanında çok ağır bir şekilde verecekler.

Özel çiftine teşekkür etti

Dünden beri telefonuma, sosyal medyama, binlerce arama ve mesaj geldi. Bana ulaşamayanlar, arkadaşlarımı aradı. Hepsi sonsuz desteklerini iletti, yanımda olduklarını söyledi. 36 yıllık hayatımda hep doğru insanlarla tesadüf etmişim, kendimle gurur duydum. Bu çirkin iftiraya paye vermeyip, bana güç verdiniz, hastalığımı bilmeden bana büyük moral oldunuz . Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

En büyük teşekkürüm de, hastalığımı öğrendiği günden itibaren bana en büyük desteği veren, yıllardır beraber yol yürümekten onur ve gurur duyduğum değerli Genel Başkanım Sayın Özgür Özel ve kıymetli eşi Didem Ablama. Desteklerinizi ömrümün sonuna kadar kalbimin üzerinde taşıyacağım.

Değerli dostlarım, kıymetli hemşerilerim, sizlerin destekleriyle Manisa tarihinde bir ilki başardık, 36 yaşındayken Manisa’nın ilk kadın belediye başkanı olma gururunu yaşadım. Yine sizlerin destekleriyle bu illeti de atlatacağım. Şuan kendimi çok daha iyi ve güçlü hissediyorum, beyaz kağıda yazılı test sonuçlarının bana hastasın demesini umursamadan, Şehzadeler’e hizmet edecek, destekleriniz ve sevginiz sayesinde bu hastalığı yeneceğim.

Birlikte iyileşecek, birlikte güçleneceğiz. Hepinizi çok seviyorum!"

(Haber Merkezi)

Gündem Haberleri