Destici'nin hedefinde fonu eleştirenler var: Gitsin o 750 lirayı...

BBP Genel Başkanı Destici, kart limitine getirilen vergilere tepki gösterenleri hedef aldı: "Gitsin o 750 liraya bir büyük rakı alsın, DEM'lenmeye devam etsin.”

Kısa Dalga - AKP’nin Meclis’e sunduğu kanun teklifine göre, limiti 100 bin lira üzerinde olan kredi kartlarında yıllık 750 TL savunma sanayi için pay alınacak. Ayrıca tapu, devir ve noter işlemlerinde de belirli oranlarda para fona devredilecek.

Kamuoyunda tepki çeken ve muhalefetin eleştirdiği teklife Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici sahip çıktı.

‘Vatan ve din düşmanlığı yapıyorlar’

Vergiye tepki gösterenleri hedef alan Destici, "Gitsin o 750 liraya bir büyük rakı alsın, DEM'lenmeye devam etsin” ifadelerini kullandı.

Destici şunları söyledi:

“Savunma Sanayii'ne destek vermezsen sonun Suriye gibi olur, Irak gibi olur, Filistin gibi olur. Mehmetçik canını veriyor, polis kanını veriyor, sen 750 lira vermişsin çok mu? Bunlar milliyetçileri değil DEM’lileri savunuyor. Atatürk ve laiklik adının arkasına sığınıp devlet, vatan ve din düşmanlığı yapıyorlar. Bu milletin ve devletin onun gibi düşünenlerin parasına ihtiyacı yok. Gitsin o 750 liraya bir büyük rakı alsın, DEM'lenmeye devam etsin” (Haber Merkezi)

Gündem Haberleri