İBB iddianamesi için tarih belli oldu

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklandığı İBB soruşturmasının iddianamesinin kasım ayı başında hazır olacağı öne sürüldü.

Kısa Dalga - İBB'ye yönelik operasyonlar kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 19 Mart'ta tutuklandı. O günden bu güne defalarca İBB'ye yönelik operasyon yapıldı.

İmamoğlu ve CHP'li yetkililer iddianamenin geciktirildiğini savunarak bir an önce hazırlanmasını talep ediyordu.

Kasım ayı işaret edildi

T24'ün haberine göre İBB iddianamesi kasım ayı başında hazır olacak. Savcılık kaynaklarından edinilen bilgilere göre; kamuoyunda "İBB İddianamesi" olarak bilinen soruşturma kapsamında alınması planlanan tüm ifadelere başvuruldu.

Savcılık kaynakları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da tutuklu olduğu İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' soruşturması hakkındaki iddianamenin kasım ayının ilk haftasında hazır olacağını bildirdi.

Gündem Haberleri