Kıvanç Tatlıtuğ'dan Halit Yukay'ın bulunması için çağrı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, teknesi denizde parçalanmış halde bulunan yakın arkadaşı Halit Yukay'ın arama çalışmaları için çağrı yaptı.

Kısa Dalga - Yalova'dan Bozcaada'ya gitmek için teknesi ile açılan ancak daha sonra teknesi parçalanmış halde bulunan iş insanı Halit Yukay'ın yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ, arama çalışmalarına destek çağrısı yaptı.

'Buradan bölgede yaşayan herkese naçizane çağrım'

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile yardım çağrısı yapan Tatlıtuğ paylaştığı haritada işaretlediği bölümde keşif çalışması yapılmasını isteyerek, şunları söyledi:

“Herkese iyi sabahlar. Bildiğiniz üzere bundan 4 gün önce sevgili kardeşim Halit Yukay’ın Yalova'dan saat 15.30’da avara olup, Bozcaada istikametine doğru giderken, elim bir kaza sonucu ortadan kaybolmasının 4’üncü günü, hatta bugün 5’inci günün sabahındayız. Çok kritik saatlere girdik. Buradan bölgede yaşayan herkese naçizane çağrım, işaretlediğim bölgede, dediğim gibi sabah 5’ten itibaren arama yapmaya devam edeceğiz. Deniz polisi bölgede. Tüm devlet otoriteleri, yerel balıkçı tekneleri ve tüm sivillerin yardımına ihtiyacımız var. Bu işaretli bölgede imkanı doğrultusunda keşif yapmaları, varsa bir ipucu ve bilgi vermeleri için buradan sessiz çağrımdır.”

Olay günü oyuncuyla telefonda görüşen Yukay’ın, Bozcaada’daki ailesini alıp, Yunanistan’da tatil yapan Tatlıtuğ Ailesi’nin yanına gitmeyi planladığı öğrenildi.

Gündem Haberleri