Mansur Yavaş'tan gençlere '19 Mayıs' için Anıtkabir'e yürüyüş çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gençleri, 19 Mayıs dolayısıyla yarın saat 11.00'de Güvenpark’tan Anıtkabir’e gerçekleştirilecek yürüyüşe katılmaya çağırdı.

Kısa Dalga - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gençleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yarın Güvenpark’tan Anıtkabir’e gerçekleştirilecek yürüyüşe katılmaya çağırdı.

Yavaş'ın X hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"19 Mayıs, sadece bir bayram değil; bu milletin yeniden ayağa kalkışının, bağımsızlığa yürüyüşünün adıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği bu büyük günü, hep birlikte yaşamak için buluşuyoruz. 19 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00’de Güvenpark’tan Anıtkabir’e yürüyoruz. Tüm gençlerimizi ve Ankaralı hemşehrilerimi yürüyüşe davet ediyorum."

Gündem Haberleri