Narin'in gözaltında olmayan amcası: Kardeşim de olsa cezalandırılmalı

Narin’in gözaltına alınmayan amcası Erhan Güran, 'kasten öldürme'den tutuklanan kardeşi Salim Güran'ın cezalandırılması gerektiğini söyledi.

Kısa Dalga - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsalındaki Tavşantepe'de 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi 19 gün sonra bir çuval içerisinde bulundu.

Soruşturmada anne, baba, amca ve ağabeyler dahil 24 kişi gözaltına alınırken, itirafçı Nevzat Bahtiyar ve köy muhtarı amca Salim Güran tutuklandı.

A Haber'e konuşan Narin'in gözaltına alınmayan amcası Erhan Güran, "Bizim tek amacımız Narin kızımızın katilinin bulunup cezalandırılması" ifadelerini kullandı. Mehmet Geçgel'in "Bu sizin kardeşiniz olsa bile mi?" sorusunu ise "Kim olursa olsun. Hiç fark etmez, kesinlikle cezalandırılmalı" şeklinde cevapladı.

Önceki gün yaptığı açıklamada da itirafçı Nevzat Bahtiyar'la yaptığı son konuşmanın camide olduğunu söyleyen amca Güran, "Böyle vicdansız bir insanda titreme olmaz mı? Nevzat aramalara bizimle birlikte katıldı. Camide otururken geldi yanımıza oturdu, 'Jandarma beni sorguya almış, Salim şüpheleniyor musun diye sormuşlar, ben şüphelenmiyorum, Salim böyle bir şey yapamaz. Salim böyle bir insan değil.' demiş" demişti. (Haber Merkezi)

Gündem Haberleri