Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırı

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili görülen davaya verilen arada bir kişi sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırdı.

Kısa Dalga - Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastına ilişkin görülen davanın bugünkü duruşmasında karar için verilen arada bir kişi Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırdı.

.

Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişinin Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e fiziksel saldırıda bulunduğu görüldü.

Araya giren Ateş ailesinin yakınları saldırganı durdurdu. Ateş'in yakınları yaşananlara teğki gösterirken Selma Ateş ve olay yerinde bulunan Saniye Ateş bölgeden uzaklaştırıldı.

Saldırganın gözaltına alındı.

"Başıma bir şey gelirse sorumlusu MHP'dir"

Selma Ateş kendisine yapılan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Benim kardeşim katledilmiş ben susayım mı? Sizin bir yakınınız katledilirse siz susmak istiyorsanız susun. Başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu MHP'dir. İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın avukatıma isimlerini verdi. Burada kameraların önünde saldırıya uğradım. kimseden korkmuyorum asla da korkmayacağım. benim ablamı yerlerde sürükledi.

Sen kim olursa olsun ne benim aileme ne benim anneme kimseye zarar veremez. Bu saldırı gerçekleşseydi katlimi izleyecektiniz. Mertcan'ın ismini yeni duydum tanımıyorum. Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız hepsiyle hesaplaşacağız." dedi.

"Ayşe Ateş: Bu katillere kim dur diyecek?"

Saldırının ardından Ayşe Ateş de tepki gösterdi.

Ateş, "Devlet Bahçeli'nin tehditlerinin, hedef göstermelerinin neticesi. Bugün fiziki müdahale oldu, yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul gerçeği bile bile yalan konuşup iftira atacak kadar midesiz, bir kadına saldıracak kadar haysiyetsiz ve şerefsizler.

Yarın ateşli silahla saldırı gerçekleşmeyeceğinin garantisi var mı Onca polisin arasında, adliyenin bahçesinde bunu yapanlar yarın bir gün sokakta yalnız yürürken neler yapmaz.

Sinan’ı aldılar, Musa Baba’mızı aldılar, şimdi sıra Saniye Annemizde mi, Sinan’ın kardeşlerinde mi Soyumuzu mu kurutacaklar? Bu katillere, vandallara, vahşilere kim dur diyecek?" dedi.

Anne hastaneye götürüldü

Sinan Ateş’in annesi de tansiyonu yükseldiği için hastaneye götürüldü. Kontrolden geçirilen anne Ateş, daha sonra duruşmaya geri döndü.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saldırıya uğrayan ailenin yanına gitti. (Haber Merkezi)

Gündem Haberleri