Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na ‘dava açıyorum’ telefonu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla arayarak “sizin çevrenizden üç kişi, bu, itibarsızlaştırma operasyonunda rol aldı" dedi.


Kısa Dalga - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin Halk Tv’den İsmail Saymaz’a konuştu. Saymaz, Özel’le yaptığı telefon görüşmesini şöyle aktardı.

“Korkunç bir durum var. CHP'li iki iktidar mücadelesi nedeni ile 36 yaşında bir genç kadın üstelik canı ile uğraşıyor. Hayatta kalma mücadelesi veriyor. Ailesi zarar görmesin diye açıklayamadığı hastalığı, sırf Özgür Özel'e operasyon çekmek için, sırf Özgür Özel'i itibarsızlaştırmak için, bir siyasi saldırının konusu ediliyor.”

“Sanki Özgür Özel ile bu hanımefendi arasında,bir duygusal yakınlaşma varmış, iması yaratılarak hanımefendinin kanser hastası, hastalığı nedeni ile geçirdiği operasyonu utanmadan, ahlaksızca, şerefsizce kürtaj operasyonu diyerek, bunu yazı konusu ediyorlar.
Ve bu da üstelik CHP üyesi olan ve acıdır ki bir kadın tarafından yazılıyor.Böylesi bir alçaklık, böylesi bir insanlıktan çıkmışlığını ben hatırlamıyorum.

İtibar suikasti

“Yani Özgür Özel'e yapıldığı için demiyorum, bir, yanlış anlaşılmasın. Yani bu 36 yaşında canı ile uğraşan genç bir kadına yapılan vahim bir saldırıdır. Asıl hedef Özgür Özel'i itibarsızlaştırmak ve ona operasyon çekmekti. Onun da bir eşinin, bir ailesinin olduğu, genç bir kızının olduğu, göz ardı edilerek, korkunç bir itibar, suikastı düzenledi.”

“Dün gece, hem Özgür Özel hem de, Gülşah Hanımmahkemeye başvurdular ve ikisi de Manisa ve Ankara'daki, mahkemelerden erişim engelleme kararı aldı. Dolayısı ile söz konusu yazıya ulaşılamıyor. Dün geceden bugüne Gülşah Durbay yüzlerce dava açmış.”

Üç kişiye dava

“Bu arada, Özgür Özel de hakkında dava açmış, üçüncü kişi daha olacak. Bunlardan biri
yazıyı kaleme alan Ebru Küçükaydın adlı kadın.

“Tolgahan Erdoğan adlı sosyal medya kullanıcısı. Bu ikisinin de Kılıçdaroğlu çevresinden olduğu, ikisinin de Kılıçdaroğlu çevresinden olduğu, iddia ediliyor. Özgür Özel, hem, hem, suç duyurusunda bulunmuş, hem tazminat davası açmış. Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nu aramış bu hadise ile ilgili ve kendisine, "Efendim sizin çevrenizden üç kişi, bu, itibarsızlaştırma operasyonunda rol aldı" demiş. Bunlardan biri, Ebru Küçükaydın, bu, bu kadının, 2003 yılında Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer aldığı, yani kurultayda anahtar listesinde yer aldığı belirtiliyor.”

“Bir diğeri işte, az önce ismini verdiğim, Tovgan Erdoğan, bir üçüncüsü ise, Gökhan Özbek adlı, sosyal medya kullanıcısı. Bu kişi de, bir kurultaydan sonra sanırım, ya da yerel seçimden sonra, hangi arada olduğunu bilemiyorum. Kılıçdaroğlu'nun yanında konumlandı ve onun sosyal medya sorumlusu ya da danışmanı. Herhalde danışmanı olarak, ya da basın sorumlusu olarak görev yapıyor.”

Dava açmak en doğal hakkınız

"Özgür Özel bu üç kişinin,itibar suikastinin, aracı olduğunu ve iddiayı dolaşıma soktuklarını düşünüyor ve bunlar hakkında, ikisi hakkında dün gece, dava açmış."

"Özel bu kişilere dava açtığını da, Kemal Kılıçdaroğlu'na telefonla açarak bildirmiş, dün gece. Telefonda, demiş ki "Bu kişileri mahkemeye vereceğim. Bunlar sizin yanınızda gördüğümüz, iletişiminizi yapan, sizinle, birlikte çalışan arkadaşlar. Bunu benden duyun istedim, demiş. Bunlar bu ahlaksızlığın içindeler" demiş, Sayın Kılıçdaroğlu da, ilgili kişileri uyaracağını söylemiş. Kılıçdaroğlu "Tabii demiş, sizin dava açmak en doğal hakkınız" demiş, eee, Özgür Özel ayrıca bu üç kişi hakkında, daha kapsamlı bir dosya, hazırlayacak, hem sosyal medyada paylaştıkları ile, paylaştıkları, hem de attıkları Tweet'leri içeren, daha geniş bir, bir dosya hazırlayarak, suç duyurusunda bulunacak." (Haber Merkezi)

Politika Haberleri