Elektronik sigara ünlü şarkıcının kızını öldürüyordu

Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel'in kızı İlknaz Bektaş, elektronik sigara nedeniyle akciğerlerine hava kaçması nedeniyle hayati tehlike atlattı.

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel'in ilk eşinden olan 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş önceki gün kalbi zor atınca hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Bektaş'ın elektronik sigara yüzünden akciğerlerine hava kaçtığı tespit edildi.

Bektaş, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba. Öncelikle arayan, soran, beni tanıyan ya da tanımadan merak eden herkese çok teşekkür ederim. Bu süreçte beni yalnız hissettirmediğiniz için iyi ki varsınız. Normalde bu tarz paylaşımlar yapmayı sevmem, ancak cuma günü geçirdiğim operasyondan sonra yaptığım paylaşımın, insanların bu durumdan kurtulmasına önayak olması beni gerçekten çok mutlu etti.

Birçok kişi hangi markadan kaynaklandığını sormuş, emin olun ben de bilmiyorum. Uzun ömürlü etkilerini bilmediğimiz plastik malzemeleri, rengi ve tadıyla masumlaştırıyorduk. Ben de kendi yaşıtlarım gibi bu ürünlere bağımlılık geliştirmiştim ve böyle bir şey başıma geleceğini hiç beklemiyordum. Çok sağlıklı beslenip her gün spor yaparım, 'Benim başıma gelmez' diyordum. Henüz çok genç olduğum için 'Bu yaşta bir şey olmaz' diyordum."

Fakat akciğerimde oluşan hava baloncuklarının kalbimin atmasını zorlaştırması üzerine yaşadığım ameliyat, fikrimi ve bakış açımı değiştirdi." (Haber Merkezi)

Sağlık Haberleri