Sosyal medyada Barış Alper'e küfür eden Spor İl Müdürü'ne soruşturma

Hatay Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek, maç sırasında küfürlü Barış Alper paylaşımı yaptı. Bakanlığa göre Gevrek'in görevine 2 Mayıs'ta son verilmişti.

Kısa Dalga - Milli Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Berlin’deki mücadelede ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Türkiye, 70 ve 76’ncı dakikalarda gelen peş peşe gollerle turnuvaya veda etti.

Küfürlü paylaşım

Gençlik ve Spor Bakanlığı Hatay Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek, maç sırasında sosyal medyada küfürlü Barış Alper paylaşımı yaptı. Gevrek'in tepkiler sonrası attığı tweeti sildi.

Türkiye'nin haberine göre Gençlik ve Spor Bakanlığı ise Gevrek’in 2 Mayıs 2024 tarihinde görevinin bittiği belirtildi. Gevrek’in yaptığı paylaşım nedeniyle hakkında soruşturma başlatıldığı açıklanırken Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü’nün sosyal medya paylaşımları’ üzerine açıklama yapılması gereği duyulmuştur.

2 Mayıs'ta görevi bitmiş


A Milli Futbol Takımımızın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finalinde Hollanda ile oynadığı maçın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Murat Gevrek’in, 02.05.2024 tarihinde Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi sona ermiştir. Kendisi hakkında açıklamaları nedeniyle soruşturma açılmıştır." (Haber Merkezi)

Spor Haberleri