Bilal Erdoğan: EYT, büyük bir felaketti

Bilal Erdoğan, "Gelir dağılımı adaletsizliğinde sıkıntımız var. Gelir dağılımı adaletini yükseltecek ekonomik önlemler alınması lazım" dedi.

Kısa Dalga - Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki Kocaeli Diriliş Kampı'nda düzenlenen 'AKP İnsan Hakları Eğitim Kampı'na Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katıldı. "Hem enflasyonu yeneceğiz hem ülkemizi daha da büyütmeyi başaracağız. Seçimsiz bir süreç bunun için önemli bir fırsat" diyen Erdoğan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Gelir dağılımı adaletsizliğinde sıkıntımız var. Gelir dağılımı adaletini yükseltecek ekonomik önlemler alınması lazım. Aslında şu anda vergiyle ilgili alınan tedbirlerde amaç bu ama bu da tabii saptırılıyor.

Bunun da böyle olmadığı söylenmeye çalışılıyor. Daha zenginden daha fazla alıp, onu en fakire yönlendirmeyi başarmak. 'Geçtiğimiz 20 yılda niye yapmadın?' Geçtiğimiz 20 yıl bizim yatırım dönemimizdi, büyüme dönemimizdi."

Marx okurken yanına İbn-i Sina koyun

Uluslararası öğrenci konusunu çok önemsediklerine işaret eden Erdoğan, "Bir Adam Smith okurken, yanına bir İbn-i Haldun koyun. Bir Karl Marx okurken, yanına İbn-i Sina koyun. Bizim de düşünce büyüklerimizi ihmal etmeyin. Türkiye hiç olmadığı kadar özgür arkadaşlar, Türkiye hiç olmadığı kadar güçlü, Türkiye hiç olmadığı kadar kendi kararlarını veren bir ülke" dedi.

EYT en büyük felaketti

Kendisinin EYT'ye hak kazandığını söyleyen Erdoğan," EYT'nin propagandasını yapanlar ne dedi? EYT çıksın, bir sürü insan emekli olacak, onların boşalttığı iş sahasına gençler girecek dediler. Oldu mu öyle bir şey? Kandırdılar gençleri. Şu an 42,43,45 yaşında emekli oluyorlar. Büyük bir felaketti EYT" diye konuştu. (Haber Merkezi)

Gündem Haberleri