Bilal Erdoğan: Fatih Altaylı askerlerin postallarını yalıyordu

Bilal Erdoğan: Fatih Altaylı askerlerin postallarını yalıyordu
Bilal Erdoğan, gazeteci Fatih Altaylı'yı hedef alarak "Askerler 'Kalk' dediğinde kalkıyordu, 'Yat' dediğinde yatıyordu bu adam" dedi.

Kısa Dalga - Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki Kocaeli Diriliş Kampı'nda düzenlenen 'AKP İnsan Hakları Eğitim Kampı'na Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katıldı. DHA'nın haberine göre Bilal Erdoğan, konuşmasında gazeteci Fatih Altaylı'ya tepki gösterip şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar ya böyle bir ihanet var mı?

"Öyle bir şeyi bize yutturmaya çalışıyorlar ki şu anda. AK Parti'den önce Türkiye daha huzurluydu. Daha müreffehti, daha adildi, daha şöyleydi, daha böyleydi. 20 yıldır mahvolduk biz falan. Arkadaşlar ya böyle bir ihanet var mı? Bu dünya tarihinin görmediği bir ihanettir. Böyle bir vicdansızlık olamaz. Arkadaşlar, bu Fatih Altaylı denen ahlaksız adam askerlerin postallarını yalıyordu.


" />

Askerler kalk dediğinde kalkıyordu, yat dediğinde yatıyordu. Bu adam şu anda başkası da yat dediğinde yatar, kalk dediğinde kalkar. Ama gazeteci diye, bilmem ne diye gezip videoları dinleniyor, seyrediliyor adamın. Bunlar 1990'ları anlatsınlar. "Bizim askerlerden ödümüz patlıyordu" desinler. "Biz vesayetin kölesiydik, köpeğiydik" desinler. Hadi desinler. Türkiye hiç olmadığı kadar özgür arkadaşlar. Türkiye hiç olmadığı kadar güçlü. Türkiye hiç olmadığı kadar kendi kararlarını veren bir ülke." (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Kısa Dalga Tv