MHP’li Fethi Yıldız: Türkiye partisi oldukları anda konuşulur

MHP'li Fethi Yıldız, Bahçeli’nin DEM Parti’yle el sıkışmasına ilişkin olarak “Bunun bir tarafından çekiştirilerek anayasa için, seçim için yapılıyor gibi yorumlar bize göre çok sığ yorumlardır” dedi.

Kısa Dalga - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Meclis açılışında DEM Partili milletvekilleriyle el sıkışmasının yankıları sürüyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, el sıkışmayla ilgili olarak Serbestiyet’ten Hilal Köylü’ye konuştu.

Bu mesele çok önemli

Yıldız şunları söyledi:

“Genel başkanımız Türkiye Yüzyılı’nda terörün sıfırlanmasının, bölücülük melanetinin ortadan kaldırılmasının öncelik olduğunu söyledi. Bunun yanlış anlaşılacak tarafı yok ki.
-Aşımızı beraber taşıralım, işimizi birlikte atıralım. Huzur ve güvenliğimizi el ele çoğaltalım- dedi. Müthiş sözler. Geldiğimiz bu dönemde bu sözlerin ve çağrının kıymeti tüm muhalefet partileri tarafından bilinmeli. Bunun bir tarafından çekiştirilerek -anayasa için, seçim için yapılıyor- gibi yorumlar bize göre çok sığ yorumlar. Terör, bölücülük Türkiye’nin enerjisini 40 yıl sömürdü. Yazıktır, günahtır. Bu mesele çok önemli, çok.”

Adım atmak gerekiyor

“Evet adım atmak gerekiyor. DEM’in terör belasından, onların vesayetinden kurtulması gerekiyor. Açıkçası özgürleşmesi lazım. Türkiye partisi oldukları anda konuşulur. Tek şart, kendilerini terör ve bölücülük melanetinden kurtarmalarıdır. Sonrası kolay diyoruz.” (Haber Merkezi)

Politika Haberleri