Adile Naşit heykelinin çay tepsisi kayboldu, Belediye Başkanı Özcan sinirlendi: Ya güzellikle gelecek ya da getirtmesini bilirim

Adile Naşit heykelinin çay tepsisi kayboldu, Belediye Başkanı Özcan sinirlendi: Ya güzellikle gelecek ya da getirtmesini bilirim
Bolu'da Adile Naşit heykelinin çay tepsisi çalındı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Twitter'dan bir mesaj yayınlayarak "Uyarıyorum! O tepsi ya güzellikle gelecek ya da ben getirtmesini bilirim" dedi.

Bolu Belediyesi tarafından çoğu kanal yolunda ve yeşil alanlarda kullanılmak üzere 13 adet dev heykeller yaptırılmıştı.Heykeller Ramazan Bayramından önce yerleştirildi. Kanal Yolu Projesi kapsamında, güzergaha Sincap, fil, kaplumbağa, tavuk, bisikletli kadın, tavşan, baykuş, ayı, kanlıca mantarı, Adile Naşit ve Kemal Sunal heykeli Bolu Belediyesi tarafından vatandaşın yoğun olarak kullandığı yerlere konuldu.

Ancak Adile Naşit heykelinin çay tepsisi kayboldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Twitter'dan bir mesaj yayınlayarak "Geri zekâlılar o çayları gerçek mi sandınız?" dedi. Özcan şunları yazdı:

"Kanal Yolu Projemizde bulunan Adile Naşit heykelinin elindeki tepsi birisinin bir yerine batmış ki çalmış. Geri zekâlılar o çayları gerçek mi sandınız? Elimizde kamera görüntüleri var ve AKP binasında olduğundan şüphelenmiyor değilim! Uyarıyorum! O tepsi ya güzellikle gelecek ya da ben getirtmesini bilirim!!!" (Kısa Dalga)

ekran-resmi-2023-05-01-07-20-09.png

Gündem