Ağzına telefon sokulmuştu, şimdi çok pişman: Ellerim kırılaydı…

Ağzına telefon sokulmuştu, şimdi çok pişman: Ellerim kırılaydı…
Bir sokak röportajı sırasında AKP’yi savunan ve ağzına telefon sokulmasıyla gündem olan vatandaş, “Ben oyumu Tayyip’e verdim, vermez olaydım. Ellerim kırılaydı çok pişman oldum” dedi.

Seçimlerden önce "Çıkar telefonunu" dediği bir genç tarafından ağzına telefon sokulan vatandaş, AKP’ye oy verdiğine çok pişman olduğunu söyledi. Ekonomiden dert yanan vatandaş, “AKP bize öyle bir kazık koydu ki çıkmayacak bir kazık” dedi.

Sade Vatandaş isimli Youtube kanalında yayınlanan sokak röportajında, bir vatandaş ekonomi hakkında tartıştığı bir gence "Telefonunu çıkar" deyince, çevredekilerin tepkisi ile karşılaşmış, bir kişinin ağzına telefon sokmasıyla gündem olmuştu.

Seçimden önce AKP’yi savunan vatandaşın seçimin üzerinden henüz iki ay geçmişken U dönüşü dikkat çekti.

“Ellerim kırılaydı, çok pişmanım”

Kendine Muhabir adlı Youtube kanalının sokak röportajında konuşan vatandaş, ekonomiden dert yandı, AKP’ye sert tepki gösterdi:

"Ekonomiden memnun değilim, bir ara memnunduk ama şimdi din alet edildi bizi kandırdı.

Ben oyumu Tayyip’e verdim, vermez olaydım. Ellerim kırılaydı çok pişman oldum.

Belki Antalya’da benim kadar Ak Parti’yi savunun kimseyi göremezsin ama Ak Parti olarak değil Tayyip Erdoğan olarak nefret ediyorum. Benim ağzıma telefon sokuldu, yine de tırsmadım, yine de Tayyip dedim, Ak Parti dedim.

Ama Ak Parti bize öyle bir kazık koydu ki çıkmayacak bir kazık.

Kendi oturduğu sarayın günlük gideri 15 milyon. Ben 7 bin 500 lira ile nasıl geçineceğim? Tasarruf yapalım diyor. Tasarrufu yapacaksa önce kendi sarayından meclisinden başlaması lazım. Ne ile tasarruf yapacak emekli. Başımın altındaki altınları çıkaracakmışım! Ben ekmek bulamıyorum ki başımın altındaki altınları çıkarayım!”

Vatandaş, AKP’yi bir daha asla oy vermeyeceğini de söyledi. (Kısa Dalga)

Gündem