Prof. Dr. Ahmet Ercan yangın sonrası uyardı: Yepyeni gökdelenler depremde göçtü, toplu ölümler oldu... Son verelim

Prof. Dr. Ahmet Ercan yangın sonrası uyardı: Yepyeni gökdelenler depremde göçtü, toplu ölümler oldu... Son verelim
İzmir'deki Folkart sitesinde çıkan yangından sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan depremde çok sayıda toplu ölümlerin olduğunun altın çizerek gökdelenlere ilişkin "Gökdelenler, aile yaşamına uygun değildir. Gökdelenler başta, başkent Ankaramızı, İzmir, Bursamızı, tarihi İstanbulumuzu çirkinleştirdi. Son verelim" dedi...

Türkiye'yi yasa boğan 7,7 ve 7,6'lık Kahramanmaraş merkezli, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Hatay, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkımlara neden olan depremlerde yeni yapılan yüksek katlı yapılan çökmesi büyük tartışmalara neden olmuştu.

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İzmir'in Narlıdere ilçesindeki Folkart sitesinde dün gece çıkan, 8 saatte kontrol altına alınan yangından sonra gökdelen inşaatlarına tepki göstererek "son verelim" çağrısında bulundu.

Ahmet Ercan "Adana, Hatay, Adapazarı, Kahramanmaraş'da yepyeni gökdelenler depremde göçtü, toplu ölümler oldu. Son olarak İzmir'de gökdelen yangını. Gökdelenler, aile yaşamına uygun değildir. Gökdelenler başta, başkent Ankaramızı, İzmir, Bursamızı, tarihi İstanbulumuzu çirkinleştirdi. Son verelim" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem