Ahmet Hakan: "Anlaştık kardeşim anlaştık. Lolipop, bu iktidarı devirecektir"

Ahmet Hakan: "Anlaştık kardeşim anlaştık. Lolipop, bu iktidarı devirecektir"
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, kendisine yönelik eleştirelere "Ellerim yukarıda teslim oluyorum" başlıklı yazısıyla yanıt verdi.

Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın, Netflix'te yayınlanan "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin başrolünde yer alan Hazal Kaya'nın oyunculuğunu eleştirirken kaleme aldığı "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı yazı tepkilere neden olmuştu.

Hazal Kaya da Instagram'dan yaptığı paylaşımla Ahmet Hakan'a tepki göstermişti. Demet Özdemir, Tuba Büyüküstün gibi oyuncular da Kaya'ya destek vermişti.

Ahmet Hakan bugünkü yazısında "Ellerim yukarıda teslim oluyorum" başlıklı yazısında birçok ünlünün ismini anarak şunları yazdı:

"(...) Tamam abi tamam... Hazal Kaya, Meryl Streep ayarında bir metot oyuncusudur. Ona laf eden herkes vasattır, hatta vasatın altıdır.

Eyvallah birader eyvallah. Nefret edilecekse... Bir Tansu Çiller’den, bir de Nagehan’ın Ukrayna’da giydiği üniformadan nefret edilmelidir. Gayrısından nefret caiz değildir.

 Anlaştık kardeşim anlaştık. Gülşen, sırf giydiği kıyafetlerle iktidara karşı direnişin bir numaralı odağı haline gelmiştir. Milyonlar arkasındadır. Lolipop, bu iktidarı devirecektir.

Okey ablacığım okey. Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizi, muhteşem bir dizidir. Peaky Blinders ayarındadır. Özgündür. Paris’te Gece Yarısı’ndan arak değildir.

Kabul beyzadem kabul. Nefret, çok kötü bir duygudur. Kimseden nefret etmemek gerekir. Nefret, bize yakışmaz. İnsanlar el ele tutuşmalıdır. Hayat bayram olmalıdır.

Aynen hocam aynen. Tarkan “Bitçek” diye bir şarkı yapsa... Yer yerinden oynar. Putin saldırmaktan vazgeçer. Ukrayna kurtulur.

Yes be bacım yes be. Melisa Şenolsun acayip bir sanatçıdır. Tuba Büyüküstün sanatta aşmıştır. Demet Özdemir oyunculukta taşmıştır.

Katılıyorum dostum katılıyorum. Athena’nın söylediği herhangi bir şarkıya dil uzatmak, benim haddime değildir. Ben kimim de bu konuda ahkâm kesmekteyimdir.

Ok kibar beyler, cici hanımlar ok. Zelenski’nin yerinde Cem Yılmaz olsaydı, her şey çok farklı olurdu. Cem Yılmaz, NATO’ya bile kafa göz dalardı.

YAZININ TAMAMI

Gündem