Ahmet Hakan'dan Kütahyalı yazısı: Devletin acilen bu şahsı kenara çekip...

Ahmet Hakan'dan Kütahyalı yazısı: Devletin acilen bu şahsı kenara çekip...
Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir tepki de Ahmet Hakan'dan geldi: Devletin acilen bu şahsı kenara çekip şu iki şeyin hesabını sorması lazım: Bir: FETÖ zamanı “Tutuklanacak” diyerek ortalığı terörize ediyordun. Hele gel bakalım. Önce bunun bir hesabını ver. İki: Sen kimsin ki devlet, senin ricanla hareket etsin. Türk hukuk sistemine hakaret etme cüretini nereden buluyorsun. Bunun da hesabını ver."

Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la yaptığı yayının ardından bir Youtube kanalında açıklama yaparken gazeteciler Ayşenur Arslan'ın cezaevine girmesine engel olduğunu, 28 Şubat'ta da gazeteci Uğur Dündar'ın kendisini aradığını iddia etmişti.

Kütahyalı'nın tepki çeken ve tartışma yaratan açıklamalarına bir tepki de Hürriyet Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'dan geldi. Hakan, Kütahyalı'nın ismini vermediği yazısında şöyle dedi:

"FETÖ zamanıydı.
Her ekrana çıktığında FETÖ’cü savcılarla yakınlığına güvenerek benim için “Tutuklanacak... Tutuklanacak...” diye bağırırdı.

Sadece benim için değil, birçok kişi için yapardı bunu. Hiç utanmazdı. Hiç arlanmazdı.

Aradan yıllar geçti. Nasıl olduysa oldu, bu şahıs kendini kurtardı. Ve hâlâ ekranlarda. Ve hâlâ aynı havalarda.

Bugün de ekranlara çıkıp... “Devlet falancayı tutuklayacaktı, ben ve karım devreye girdik, devletten rica ettik, devlet de bizi kırmadı, kendisini kurtardık” diyor, diyebiliyor.

FETÖ egemenken... “Tutuklanacak, tutuklanacak” diye haykırırdı.

FETÖ egemen değilken... “Tutuklanacaktı, ben kurtardım” diye haykırıyor.

Devletin acilen bu şahsı kenara çekip...

Şu iki şeyin hesabını sorması lazım: BİR: FETÖ zamanı “Tutuklanacak” diyerek ortalığı terörize ediyordun. Hele gel bakalım. Önce bunun bir hesabını ver.

İKİ: Sen kimsin ki devlet, senin ricanla hareket etsin. Türk hukuk sistemine hakaret etme cüretini nereden buluyorsun. Bunun da hesabını ver."

YAZININ TAMAMI

Gündem