AKP Kocaeli adaylarını açıkladı

AKP Kocaeli adaylarını açıkladı
AKP'nin Kocaeli'nin 12 ilçesindeki belediye başkan adayları belli oldu. Tanıtım toplantısında konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "2000'li yıllara gidelim, bize birer kağıt vermiş olsunlar. 2024 için hayallerinizi yazın deselerdi, belki de çok çok azımız Ayasofya'nın açılacağını yazardık. Sayın Cumhurbaşkanımızın, bu ülkeye kattığı en önemli şey özgüvendir" dedi.

AKP Kocaeli Aday Tanıtım Toplantısı, Kocaeli Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Tanıtım toplantısına AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AKP Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Cemil Yaman ile Sadettin Hülagü de katıldı.

Partinin açıklanan ilçe belediye başkan adayları şöyle oldu:

Karamürsel: Mesut Çetinkaya

Gölcük: Ali Yıldırım Sezer

Başiskele: Mehmet Yasin Özlü

Kartepe: Mustafa Kocaman

Kandıra: Erol Ölmez

İzmit: Muharrem Tutuş

Derince: İbrahim Şirin

Körfez: Şener Söğüt

Dilovası: Ramazan Ömeroğlu

Çayırova: Bünyamin Çiftçi

Gebze: Zinnur Büyükgöz

Darıca: Muzaffer Bıyık

Ali İhsan Yavuz toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Kenara çekilemeyiz, motivasyonumuzu bozamayız. Biz makam olsun veya olmasın, bu davanın birer neferi olarak gece gündüz çalışmaya ve Cumhur İttifakı'na omuz ve destek vermeye hazırız. 2000'li yıllara gidelim, bize birer kağıt vermiş olsunlar. 2024 için hayallerinizi yazın deselerdi, belki de çok çok azımız Ayasofya'nın açılacağını yazardık. Bir avukat kardeşimizin, duruşmalara başörtüsüyle gireceğini öngöremezdik. Bugün başörtülü birisinin vali, bakan, savcı, hakim ve polis olacağını düşünemezdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın, bu ülkeye kattığı en önemli şey özgüvendir." (Kısa Dalga)

Gündem