AKP’li milletvekili İşler saldırıya uğrayan İmamoğlu'nu suçladı

AKP’li milletvekili İşler saldırıya uğrayan İmamoğlu'nu suçladı
AKP Ankara Milletvekili İşler, İBB Başkanı İmamoğlu'na yapılan saldırının ardından "Seçimi kaybedeceğinizi anlayıp provokasyon yaparak mağduru oynayacaksınız! Boşuna uğraşmayın, girdiğiniz kirli ilişkilerin hesabını 14 Mayıs’ta bu aziz millet sizden soracak!" paylaşımında bulundu.

Seçime sayılı günler kala Erzurum’da tehlikeli bir provokasyon yaşandı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginden önce alana belediye otobüsleri dizildi. Miting öncesi tekbir atarak kentte dolaşan bir grup miting başlarken de İmamoğlu’nun otobüsüne taşla saldırdı.

Saldırıya dair tepkiler sürerken AKP Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamlu'na seslenerek "PKK ile omuz omuza yol yürüyeceksiniz; siyasi uzantısı HDP ile kol kola mitingler düzenleyip zafer işaretleri yapacaksınız. Sonra, gördüğünüz tepkiler üzerine seçimi kaybedeceğinizi anlayıp provokasyon yaparak mağduru oynayacaksınız! Boşuna uğraşmayın, girdiğiniz kirli ilişkilerin hesabını 14 Mayıs’ta bu aziz millet sizden soracak!@kilicdarogluk @ekrem_imamoglu" yazdı.

emrullah-1.pngemrullah-2.png

(Kısa Dalga)

Gündem