AKP'li belediye meclisi üyesinden Akşener ve Kılıçdaroğlu'na 'ağır hakaret'

AKP'li belediye meclisi üyesinden Akşener ve Kılıçdaroğlu'na 'ağır hakaret'
AKP'li Tuzla Belediye Meclisi üyesi Türel Ağyol, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ahlatlıbel'deki görüşmelerinden fotoğrafı, ağır hakaret içeren bir mesajla paylaştı. Ağyol, paylaşımını silip, sonrasında özür diledi.

AKP'li Tuzla Belediye Meclisi üyesi Türel Ağyol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in salı akşamı Ankara Ahlatlıbel'deki buluşmalarını görüntüleyen fotoğrafı, ağır hakaret içeren bir mesajla paylaştı.

"Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz"

Ağyol, Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını, geçmişte bazı siyasetçilerin gizlice kaydedilmiş kasetlerine gönderme içeren "Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz" yazısıyla paylaştı.

hakaret.jpg

Paylaşımını sildi, özür diledi

Ağyol, paylaşımını kısa süre sonra kaldırdı.

Ağyol, Facebook hesabından 'özür metni' yayınladı. Yazdığı yoruma 'hiç aklının ucundan bile geçmeyecek benzetmeler yapıldığını' söyleyen Ağyol, 'ironi' yaptığını söyledi.

Ağyol, "Bu üzücü paylaşımımdan dolayı sayın Meral Akşener başta olmak üzere herkesten özür dilerim" dedi.

CHP ve İYİ Parti heyeti belediyeye gidiyor

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yarın (29 Aralık) saat 12'de Tuzla Belediyesi önüne gideceklerini açıkladı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve parti örgütünün de olacağını ifade eden Kaftancıoğlu, paylaşımında şunları yazdı:

"Kaybettiğini gören AKP ahlaksızlıkta da sınır tanımamaya başladı. Kadın, erkek omuz omuza memleket sevdasına mücadele etmeyi bilmeyen AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesinin yapmış olduğu ahlâksız sosyal medya paylaşımına karşı: Yarın saat 12.00'de Tuzla Belediyesi önündeyiz!

İYİ Parti İl Başkanı Sayın Buğra Kavuncu ve örgütlerimizle birlikte hep birlikte sesimizi yükseltecek ve bu ahlaksız anlayışı memleketin başından def edeceğiz çok yakında!"

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesinin yapmış olduğu ahlâksız sosyal medya paylaşımına tepkimizi yarın gür bir sesle göstereceğiz. Saat 12.00'da, Tuzla Belediyesi önünde buluşalım ve siyasetin bu çirkin yüzüne, bunun kaynağını aldığı asıl seviyesiz odaklara tepkimizi duyuralım" dedi.

Gündem