AKP'li Çavuşoğlu: İmamoğlu'nun Trabzonspor kutlamasındaki fotoğraf hatası birilerine mesaj

AKP'li Çavuşoğlu: İmamoğlu'nun Trabzonspor kutlamasındaki fotoğraf hatası birilerine mesaj
Çavuşoğlu, İmamoğlu'nun Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlarken paylaştığı görselde yanlışlıkla Eren Bülbül yerine onu bir filmde canlandıran aktörün fotoğrafına yer vermesinin bir yerlere mesaj olduğunu ileri sürdü.

AKP Bursa İl Teşkilatı'nın bayramlaşma törenine katılan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alana açıklamalar yaptı.

"TÜRKİYE'DE TiYATRO OYNANIYOR"

Konuşmasında Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de büyük bir tiyatro oynanıyor. Bu tiyatronun aktörü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Yanındakiler de figüranlar, sıraya geçmişler. Kılıçdaroğlu'nun ağzına bakarak 'acaba bize ne verir' diye düşünüyorlar. Bu tiyatronun kurucusu ise, Kandil'in tetikçisi olan siyasi parti adı altında geçen HDP'dir. Eğer biz bunu milletimize anlatmazsak, ısrarla bu durumu milletimizin gözlerinden sakınmaya çalışan partiler de bu milletin duygusunu sömürmeye başlarlar. Son günlerde yine bir Gezi furyası yaşanıyor. Gezi, birkaç kişinin bir araya gelerek ağacın arkasına geçerek yaptığı bir hareketmiş. Gezi süreci yaşandığında dünyanın bin bir yerinden gelip de canlı yayın yaparak' ha gitti gidecek' deyip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koltuğunu ele geçirmeye çalışanlar olmadı mı Taksim'i terör örgütlerinin paçavralarıyla donatanlar olmadı mı Gencecik çocukları kandıranlar olmadı mı Siz önce Kandil'in baronlarına karşı çıkın.

"EKREM İMAMOĞLU KİME MESAJ VERİYOR"

Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu paylaştığı fotoğrafta Eren Bülbül yerine yanlışlıkla onu oynayan aktörün fotoğrafını paylaşmasıyla ilgili Çavuşoğlu, "Trabzonspor'un şampiyonluğunda bile Kazım Koyuncu'nun, Özkan Sümer ve diğerlerinin fotoğrafını koyuyor. Şehit Eren Bülbül'e sıra geldiğinde ise onun resmini koyamıyor. Onun yerine filminde oynayan aktörün fotoğrafını koyuyor. Kime mesaj veriyor. Kime ne söylemeye çalışıyor. Biz bunlara boyun mu eğeceğiz Gözümün içine baka baka yedirmeye çalışıyorlar. Bizim iftarımıza laf ediyorlar ama çıkıp o Kandilli teröristi neden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aldın diye laf kimse söyleyemiyor." (DHA)

Gündem