AKP'li Elitaş'tan, Tanju Özcan'a: Bolu Beyliği yapan, despotluk yapan, tek adamcılık yapan...

AKP'li Elitaş'tan, Tanju Özcan'a: Bolu Beyliği yapan, despotluk yapan, tek adamcılık yapan...
AKP'nin Bolu adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşan AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Tanju Özcan'ı hedef alarak "Bolu halkı, Bolu beyliği yapan, despotluk yapan, tek adamcılık yapana karşı Köroğlu gibi yiğitlik yapan Muhammed Emin Demirkol ve onun arkadaşlarını seçerse Bolu tarihte kendisine biçilmiş kaftanı en güzel şekilde giymiş olacaktır" dedi.

AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Bolu'da AKP'nin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için 8 ilçe ve 3 beldede gösterdiği belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı.

AA'nın aktardığına göre kent merkezindeki bir otelde düzenlenen programda konuşan Elitaş, "İnsanlarla bütünleşen, hizmet için gayret gösteren, onlara efendi değil, halim olmak için yola çıkan kadroların bir araya geldiği, 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yoldan devam eden arkadaşlarımız, bugün dünyaya örnek olacak, Türkiye'de örnek alınacak belediyecilik sistemini komple hayata geçirdi" diye konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın belediye meclis üyesi İlkay Bayrak ile tartışması ve görevden aldığı Zabıta Müdür Vekili Hakan Yılmaz'dan özür dilemesine yönelik eleştirilerde bulunan Elitaş, Özcan'ın kendisine oy vermiş Bolu halkına hakaret ettiğini iddia etti.

Elitaş, AKP adayına oy isterken Özcan'a ilişkin de şunları söyledi: "Bolu halkı, Bolu beyliği yapan, despotluk yapan, tek adamcılık yapana karşı Köroğlu gibi yiğitlik yapan Muhammed Emin Demirkol ve onun arkadaşlarını seçerse Bolu tarihte kendisine biçilmiş kaftanı en güzel şekilde giymiş olacaktır"

Elitaş, Bolu halkının 31 Mart'ta "Bolu Beyi"ni tahtından indireceğini, "Köroğlu"sunu seçeceğini söyledi.

Bolu'da AKP'nin ilçe ve beldelerinin belediye başkan adayları şöyle:

Kıbrıscık-Kemal Aktaş

Seben-Fatih Kavak

Dörtdivan-Hamza Efe

Yeniçağa-Recayi Çağlar

Mengen-Vural Turan

Göynük-Mehmet Demiröz

Mudurnu-Hüseyin Yağın

Gerede-Mustafa Allar

Gökçesu beldesi-İskender Çökelez

Taşkesti beldesi-Turgay Arıkan

Karacasu beldesi-Sedat Bozoğlu (Kısa Dalga)

Gündem