AKP'li grup, CHP'nin seçim ofisini bastı

Kasımpaşa'da CHP ofisi AKP'li bir grup tarafından baskına uğradı. Önce çay içmeye gelen grup daha sonra AKP Genel Başkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attılar.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala sahada gerilim artıyor. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Kasımpaşa semtinde bir grup AKP'li, CHP'nin seçim ofisini bastı. AKP'lilerin "Semtini satanı biz de satarız" ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganlarını attığı görüldü.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP'nin Beyoğlu Belediye başkan adayı İnan Güney, "Daha önce de çayımızı içmişti arkadaşlar, bundan sonra da çok çay içeceğiz birlikte. Gençler bizim mahallemizin gençleri. Hangi görüşten olursa olsun kapımızın herkese açık olduğunu bilirler. Belediyeciliği de aynı ilkeyle, herkese eşit yaklaşarak yapacağımızı da bilirler" dedi.

Güney, "Bu mübarek Ramazan ayında istediğiniz zaman gelin, iftarda ya da sahurda sizi ağırlayalım sohbet edelim. Beyoğlu'nda komşuluk, huzur, kardeşlik de" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem