AKP’li meclis üyesi 'Hitler'i haklı buldu(!)

AKP’li meclis üyesi 'Hitler'i haklı buldu(!)
Atakum Belediyesi’nde AKP’li meclis üyesi Süleyman Sezen, Gazze’deki Al-Ahli Hastanesi’nde gerçekleşen katliama ilişkin yaptığı konuşmada, İsrail'e tepki göstermek için örnek olarak Hitler’i seçti.

Samsun Atakum Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı III. Oturumu bugün gerçekleşti.

Toplantıda, dün akşam saatlerinde Gazze’deki Al-Ahli Hastanesi’nde gerçekleşen bombalı saldırı ve katliam gündeme geldi.

AKP’li meclis üyesi Süleyman Sezen, İsrail’in saldırısına ilişkin konuşmasında Adolf Hitler’e rahmet okudu. Sezen, konuşmasının kalanında şu ifadeleri kullandı:

“Dün akşam Gazze’de yaşanan olaylar insanlık dışı. İsrail bir terör devletidir. Bunu dün akşam bir kez daha kadınları, çocukları ve Birleşmiş Milletler’in izniyle hastaneye yerleşen insanları bombalayan katil, terör devleti İsrail’i kınıyorum. Tarihte herkes ırkçı diye Hitler’e kızar. Hitler’in bir sözü vardır; “Öldürmediğim her Yahudi için bana lanet okuyacaksınız” der. Doğru sözler… Bugün dünyayı karıştıran siyonist İsrail, her kötülüğün altından çıkan insanlar için Hitler’i bir kez daha rahmetle anıyorum.” (Kısa Dalga)

Gündem