AKP'li Özlem Zengin: Parti içinde yalnız değilim, 'Yanındayız' dediler ama kamuoyunun önünde söylenmesi önemliydi

AKP'li Özlem Zengin: Parti içinde yalnız değilim, 'Yanındayız' dediler ama kamuoyunun önünde söylenmesi önemliydi
AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, İstanbul Sözleşmesi tartışmaları nedeniyle parti içinde yalnız bırakılmadığını söylerken " 'Yanındayız' dediler ama kamuoyunun önünde söylenmesi önemliydi" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, İstanbul Sözleşmesi tartışmaları nedeniyle parti içinde yalnız bırakılmadığını ancak desteğin kamuoyu önünde dillendirilmemesi nedeniyle olayların büyüdüğünü savundu

Independent Türkçe'den Lale Elmacıoğlu'nun haberine göre Zengin, "Ne kadın ne erkek tarafında parti içinde yalnız değilim. 'Yanındayız' dediler ama kamuoyunun önünde söylenmesi önemliydi. Neden, çünkü bir kuyuya atıyorlar sizi, saldırılıyor, kimse bu saldırının muhatabı olmak istemiyor. Sonuçta İstanbul Sözleşmesi de 6284 de bizi bölebilecek bir konu değil" diye konuştu.

Partisini şikayet etmesi gibi bir durumun söz konusu olmayacağını vurgulayan Zengin, "Partide üstünün çizildiği" iddialarına en iyi yanıtın İstanbul 3. bölge 2. sıradan aday gösterilmesi olduğunu söyledi. Zengin, artık konunun uzatılmamasını istedi.

CHP'nin eski İstanbul milletvekillerinden Aylin Nazlıaka'yla telefonda 23 dakika konuştuklarına dair haberlere ilişkin esprili bir yorumda bulunan Zengin, "Sabit telefondan dakika tutanı ilk kez gördüm" dedi. Görüşmenin 16 dakika sürdüğünü aktaran Zengin, herkesin bu konuyu (İstanbul Sözleşmesi tartışması) kendi mahallesinden bir yere çekmeye çalıştığı eleştirisinde de bulundu. (Kısa Dalga)

Gündem