Akşener: Bu kadar inat, iradeli çıkacağımızı düşünmediler, yanıldılar

Akşener: Bu kadar inat, iradeli çıkacağımızı düşünmediler, yanıldılar
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Bu kadar inat, iradeli çıkacağımızı düşünmüşler miydi? Düşünmediler ve yanıldılar" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin Ankara İl Kongresi’nde konuştu. "Toplantılarımızın basıldığı alanlardan buralara… Küçücük, elektrikleri kesilen, toplantılarımızın basıldığı alanlardan buraya geldik" diyen Akşener şöyle devam etti:

"Bu kadar inat çıkacağınızı, iradeli çıkacağımızı düşünmediler. Yanıldılar ve buradayız. İyi Parti, birimizin birinin önünde olmadığı bir ailedir İyi Parti. Yan yana gelemez denilen her bir iddia çürüdü. Başörtüsüne dair şu salonu şereflendiren başı açık, başı kapalı hiçbir kadının, hiçbir arkadaşımın başını örten bir kadına karşı herhangi bir tutumu yoktur.

Ama bir şey yaşadık, bir başörtüsü düzenlemesine dair sayın Kılıçdaroğlu’nun verdiği bir kanun teklifi, arkasından sayın Erdoğan’ın ‘Oh, oh, bir pas geldi, bunu gole çevireceğim’ diyen sevindirin olmak hali, sayın Erdoğan adına çok utanıyorum. İki kızını Türkiye’de okutamadığı için ABD’de okutmuş bir babadan bahsediyorum." (Kısa Dalga)

Gündem