Akşener: Lamı cimi yok kaybettik, saygısız bir dille seçmeni sorgulayarak sonuç alamayız

Akşener: Lamı cimi yok kaybettik, saygısız bir dille seçmeni sorgulayarak sonuç alamayız
İYİ Parti lideri Akşener, “Biz seçimi kaybettik. Sayın Erdoğan ve arkadaşları kazandı. Lamı cimi yok kaybettik" diyerek seçmeni suçlamamak gerektiğini söyledi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, “Biz seçimi kaybettik. Sayın Erdoğan ve arkadaşları kazandı. Lamı cimi yok kaybettik. Bu kaybetmeyi, ‘Vay efendim seçmen bize niye oy vermedi?’ diyerek saygısız bir dille seçmeni, aziz milletimizi sorgulayarak sonuç alamayız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki akşam Isparta’da 45’incisi düzenlenen Geleneksel Uluborlu Kiraz Festivali’nin açılışına katıldı.

Akşener törende yaptığı konuşmada, 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerine ilişkin şunları söyledi:

“İşte efendim sürekli bir eleştiri. 8 ay sonra yerel seçimlere gidiyoruz ve muhalefet bu geçmiş hesaplaşmasıyla maalesef baş başa bırakılmıştır. Şimdi ben seçim olduğundan beri ağzımı açmadım. Şimdi sonuç itibarıyla kaybettik.

Lamı cimi yok kaybettik. Bu kaybetmeyi, ‘Vay efendim seçmen bize niye oy vermedi?’ diyerek saygısız bir dille seçmeni, aziz milletimizi sorgulayarak sonuç alamayız. Bunu büyük bir saygısızlık olarak görürüm. Seçmen öyle bir karar verdi ki can baş üstüne. Şimdi bizim yapacağımız İYİ Parti olarak bugün benim buradan başlattığım yerel seçimlere ve yerel seçimler sonrası genel seçimlere kadar gidecek olan, faydalı olma ahlakına ve edebine sahip olarak yol yürümektir.” (Kısa Dalga)

Gündem