Akşener: Meclis'te 301'i geçeceğimizi düşünüyorum

Akşener: Meclis'te 301'i geçeceğimizi düşünüyorum
Akşener, "İddiam, sokakta gördüğüm şu; 1995'teki seçim sonuçları olacak. 2 ya da 3 puan farkla üç parti dizilecek. Birinci, ikinci, üçüncü, biz de CHP de AK Parti de olabilir. İkişer üçer puan farkla dizileceğiz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karar TV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akşener, "İddiam, sokakta gördüğüm şu; 1995'teki seçim sonuçları olacak. 2 ya da 3 puan farkla üç parti dizilecek. Birinci, ikinci, üçüncü, biz de CHP de AK Parti de olabilir. İkişer üçer puan farkla dizileceğiz" dedi. Akşener, "Millet İttifakı partilerinin 301 olacağını, Meclis'te mutlak çoğunluğu sağlayacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna da "Ben 301'i geçeceğimizi düşünüyorum" yanıtını verdi.

'Binali Yıldırım'ın sözlerine çok üzüldüm'


Akşener, muhalefetin veya farklı düşünenlerin iktidar tarafından "hain, terörist" gibi ifadelerle yaftalandığını ifade ederek, "Mesela Sayın Binali Yıldırım'ın sözlerine çok üzüldüm. Sayın Erdoğan'a alıştık ama Binali Bey saygı duyduğum, beyefendi bulduğum bir insandır. Böyle nasıl bir şeydi, üç kere izledim, kelimeleri dolaştırdı birbirine ve bize 'işgal güçleri' dedi" ifadesini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem