Akşener: Millet İttifakı'nın iki büyükşehri kazanmasının fikir babası Koray Aydın'dır

Akşener: Millet İttifakı'nın iki büyükşehri kazanmasının fikir babası Koray Aydın'dır
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Milletvekili adayı Koray Aydın'ın seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu.

Koray Aydın'ın Ankara'deki seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Meral Akşener, "31 Mart'ta Millet İttifakı'nın iki büyükşehri kazanmasının fikir babası Koray Aydın'dır, eylemi yapan da biziz" dedi.

Akşener, "Eğer bugün burada kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla Sayın Koray Aydın bakanımızın seçim koordinasyon merkezini açmak için toplanmışsak, neredeyse bu bir miting haline dönmüşse bunun anlamı şudur; İYİ Parti tek başına birinci parti olarak bu seçimden çıkacak demektir" ifadelerini kullandı.

Akşener şöyle devam etti: "Zaman zaman oluşan hatalardan ders çıkaran, öğrenen bir organizasyon olarak tarif ettiğimiz bir partidir İYİ Parti. 2018'de eğer biz o seçime girmemiş olsaydık AK Parti'nin ve paydaşlarının Meclis'teki çoğunluğu bitmiş olmazdı. Bizim grubumuz olmasaydı AK Parti Anayasa'yı değiştirecek çoğunluğu elde ederdi.

31 Mart'a giderken CHP'ye biz bir teklifte bulunduk ve bunun sonucu olarak 11 büyükşehir alındı ve en önemlisi İstanbul ve Ankara gitti. Yani Millet İttifakı'nın iki büyükşehri kazanmasının fikir babası Koray Aydın'dır, eylemi yapan da biziz." (Kısa Dalga)

Gündem