Akşener: Recep bey ve arkadaşlarına adil davranacağımıza söz veriyoruz

Akşener: Recep bey ve arkadaşlarına adil davranacağımıza söz veriyoruz
İYİ Parti lideri Meral Akşener, iktidarı eleştirirken "Asrın felaketine dönüşmesini izlediler. “Bu depremde rahmet var” diyecek kadar, ölçüyü kaçırdılar" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Başbakan Akşener" sloganlarına karşılık, "Öncelikle pazarlıksız bir şekilde iktidarı göndereceğiz. Daha sonrasında Akşener'i başbakan yapacaksınız" dedi.
Akşener özetle şunları söyledi:

Kadınları yaşatacağımıza söz verdik

Ahlakı, kadın bedeni üzerinden tanımlamaya kalkan, kirli zihniyete, son vereceğimize; Her geçen gün artan, tacize, tecavüze, şiddete, cinayetlere karşı, kadınları yaşatacağımıza söz verdik. Bugün de, kurulduğumuz ilk günkü çelikten irademizle; sözümüzün arkasındayız. Çok daha güçlü, çok daha cesur, çok daha büyük bir aile olarak; sözümüzün arkasındayız.

“Bu depremde rahmet var” diyecek kadar, ölçüyü kaçırdılar"

Büyük bir afetin, asrın felaketine dönüşmesini izlediler. Adıyaman’da, Hatay’da, Kahramanmaraş’ta, Adana’da, Diyarbakır’da, Gaziantep’te, Osmaniye’de Şanlıurfa’da, Kilis’te, Malatya’da, İnsanlarımızı, yaşatmadılar! Mesela; Recep Bey çıktı; “Kader planı” dedi… “Ölüm bu işin fıtratında var.” dedi…

Hatta daha dün, Hatay’da, daha da ileri gittiler. “Bu depremde rahmet var” diyecek kadar, ölçüyü kaçırdılar.

Recep bey ve arkadaşlarına da adil davranacağımıza, söz veriyoruz

Adaleti; keyiflerine göre yön verebilecekleri, bir oyuncak gibi görüyorlar. Çünkü adaletin; dönüp dolaşıp, bir gün, en çok, kendilerine lazım olacağını unutuyorlar! Ama biz, İYİ Parti olarak, buradan söz veriyoruz: 14 Mayıs’tan sonra, milletimizin, sandıkta uğurlayacağı, Recep Bey ve arkadaşlarına da, adil davranacağımıza, söz veriyoruz. Bu memleketin, milyonlarca mazlumu gibi, onlar için de, adaleti sağlayacağımıza söz veriyoruz. Ve buna, çok ihtiyaçları olacağını da, gayet iyi biliyoruz…

Gündem