Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan Erkin Koray mesajı: Hafızamızda yer eden efsane şarkıları ile asla unutulmayacak

Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan Erkin Koray mesajı: Hafızamızda yer eden efsane şarkıları ile asla unutulmayacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Erkin Koray’ın vefatı nedeniyle yayınladığı mesajda; “Değerli sanatçı Erkin Koray’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Hafızamızda yer eden efsane şarkıları ile asla unutulmayacak" derken, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ”Kültürümüze unutulmaz bir değer mirası bırakan usta sanatçımız" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray için taziye mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun bu akşam Twitter hesabından yayınladığı mesaj şöyle:

ke.png

“Değerli sanatçı Erkin Koray’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Hafızamızda yer eden efsane şarkıları ile asla unutulmayacak olan, Anadolu rock müziğin değerli ismi Erkin Koray’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum.”

'Kültürümüze unutulmaz bir değer mirası bırakan usta sanatçı'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de taziye mesajı yayınladı.

resim-2023-08-07-224432583.png

Akşener, sanatçı Erkin Koray'ın vefatı nedeniyle yayınladığı mesajda; “Kalbimize işleyen efsane şarkılarıyla hem milletimizin takdir ve sevgisini kazanan hem de kültürümüze unutulmaz bir değer mirası bırakan usta sanatçımız Erkin Koray'a Yüce Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum” sözlerini sarf etti. (Kısa Dalga)

Gündem