Akşener'den Bahçeli'nin 'mermi' sözlerine tepki: Demek ki Sinan Ateş böyle katledildi...

Akşener'den Bahçeli'nin 'mermi' sözlerine tepki:  Demek ki Sinan Ateş böyle katledildi...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun’da yurttaşlara seslenirken “Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı, çıktı dedi ki ‘Bedenlerine mermi girecek’. Böyle bir seçime gidiyoruz. Demek ki Sinan Ateş böyle katledildi" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun’da yurttaşlara seslendi. "14’ünde iki şey olacak. Birisi, 13. Cumhurbaşkanı’mız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, diğeri de Başbakan Meral olacak" diyen Akşener, "Bir seçime gidiyoruz. Seçmenin bayramıdır, seçim. Seçmenin düğünüdür. Böyle pis bir dille hiç seçime gitmedik" dedi. Akşener şöyle devam etti:

"Kadınlara ‘sürtük’ dendi bu ülkede. Kadınlara ‘düşük’ dendi, ‘çürük’ dendi bu ülkede, çıt çıkmadı. En son Recep Bey’in İstanbul’daki mitinginde bir pankart var. Sayın Kılıçdaroğlu için deniliyor; ‘Karı gibi mutfakta duracağına, arı gibi çalışan lider isteriz’. Ayıptır, günahtır. Her birinizi bir ana doğurdu sizin. Bu ahlaksızlıktır.

Birisi çıkmış diyor ki biz kazanırsak erkeklerle erkekleri evlendirecekmişiz. Biz kazanırsak erkeklerle hayvanların evliliğini de serbest bırakacakmışız. Bunlar gerçekten kafayı yediler. Psikiyatristlerin tedavisine muhtaçlar.

Bir tanesi çıkmış diyor ki biz kazanırsak şampanya patlayacakmışız, onlar kazanırlarsa temiz alınlarıyla secdeye varacaklarmış. Hadi oradan be. Kul hakkına el uzattınız. Haramın dibine vardınız. Her birinizin alnında kapkara lekeler var. Kul hakkına el uzatanın affı yok. 82 puan alan çocuklarımızı tayin etmediniz. 52 puanla, AK Parti’de dayısı olan, ayısı olan çocukları tayin ettiniz. Kul hakkıdır. 4 dolar, yani 80 lira olması gereken fındığı Ferrero’ya peşkeş çektiniz.

Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı da çıktı dedi ki ‘Bedenlerine mermi girecek’. Böyle bir seçime gidiyoruz. Ecel ne bir nefes evvel ne bir nefes sonradır. Allah senin gibileri vesile kılacaksa can baş üstünedir. Demek ki Sinan Ateş böyle katledildi. Ayakkabı numaralarına kadar herkesin kim olduğunu ne olduğunu bilenler, Recep Bey; ne azmettireni ne katili yakaladınız. Bengisu’nun, Banuçiçek’in babası gencecik bir akademisyen Ankara’nın göbeğinde katledildi, ortada bir şey yok. Bu, başlı başına büyük bir ciddiyetsizliktir, başlı başına büyük bir korkaklıktır, başlı başına herkese yapılan bir tehdittir.

Şart olsun, ant olsun, yemin olsun; 15 Mayıs’tan itibaren Sinan’ı katledenlerin hem azmettirenlerin hem katledenlerin yakasına yapışılacak ve gereken hesap sorulacaktır." (ANKA)

Gündem