Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı

Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün akşam söylediği "Yavaş, artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur" ifadelerinin ardından hem Ülkü Ocakları'ndan hem de MHP'den peş peşe Yavaş'ı hedef alan açıklamalar geldi. Ülkü Ocakları yerel seçimler öncesi ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı için "Yavaş yavaş Dem'lenen ihanet" başlıklı açıklama yaptı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım yazılı bir açıklama yaparak Yavaş'ı ve DEM Parti'yi hedef aldı.

Yıldırım, "Son gelişmelere baktığımızda yeminli Türk ve Türkiye düşmanlarının yer aldığı ve adına 'kent uzlaşısı' denilen karanlık oluşumun sinsi bir şekilde belediyelere sızma girişimine şahit oluyoruz. Kendisini, milliyetçi, vatan sevdalısı gibi pazarlayarak bölücülerin kullanışlı bir aparatı olmuş, ihanetin değirmenine su taşıyan 'kent uzlaşısı' ürünü olan bu kişilerin kutsal davamızla, ülkümüzle ve Türk milliyetçiliğiyle zerre kadar alakası yoktur, olamaz da" dedi.

MHP geri durmadı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu PKK ile iş birliği yapmakla suçlarken, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Yavaş’ın da Ankara’da icraat yapmadığını ileri sürerek, “İmamoğlu Ek-DEM ile Yavaş Mansur, boylarının ölçüsünü alacaktır” dedi.

Akşener'de hedef almıştı

İYİ Parti Meral Akşener da Yavaş ve İmamoğlu'nu hedefe alarak, "Hapis cezası haberini aldığımda Saraçhane'ye koşan bir tek biz vardık. Ama heyhat, bugün geldiğimiz noktada aldığımız karara saygı göstermek yerine hepsinin teker teker hainlik ettiği de biz olduk. Pazarlıkların en çirkini Ankara'da oldu. Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem