Akşener’in özel kalemi Esma Bekar: Dikbayır’ın iddiaları asılsız, hukuki süreç başlatıyorum

Akşener’in özel kalemi Esma Bekar: Dikbayır’ın iddiaları asılsız, hukuki süreç başlatıyorum
Kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Partili Ümit Dikbayır'ın iddialarına, yanıt veren Akşener’in özel kalemi Esma Bekar, hukuki süreç başlatacağını duyurdu.

İYİ Parti'de kesin ihraçla disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı’nın iş insanlarından kayıt dışı para toplayıp Genel Başkan Meral Akşener’in özel kalemine ve kalemin eşine verdiğini iddia etmişti.

Dikbayır’ın TV100 canlı yayınındaki bu sözlerinden sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in özel kalemi Esma Bekar’dan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bekar, hukuki süreç başlatacağını belirtti.

Bekar’ın paylaşımı şöyle:

"Bugün akşam TV100 kanalında yayınlanan Ümit Dikbayır’ın katıldığı programda, benim ve eşim hakkında öncelikle kişilik haklarımıza yönelik, pek çok gerçek dışı, asılsız iddialar ve dayanaksız beyanlar ileri sürüldüğünü yakın çevremden işitmiş durumdayım. Bugün itibarıyla bu iddia ve beyanlara karşı hukuki süreci avukatımız aracılığı ile başlatmış bulunuyoruz. Konunun, hukuka intikal ettiğini kamuoyu ile paylaşmak isterim." (Kısa Dalga)

Gündem