Ali Yerlikaya soruşturma izni vermişti: Belediye Başkanı Özcan, Erdoğan’la görüştü

Ali Yerlikaya soruşturma izni vermişti: Belediye Başkanı Özcan, Erdoğan’la görüştü
Hakkında “ihale usulsüzlüğü” nedeniyle soruşturma olan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın hakkında soruşturma izni verdiği Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşerek, fotoğraf yayınladı.

Erdoğan'la birlikte çekilmiş fotoğrafını 25 Ekim'de X hesabından paylaşan Özcan, "Nazillimize olan sevgisini derinden hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında #TürkiyeYüzyılı hedefimize ulaşmak için azimle çalışacağız" dedi.

Özcan, seçildiği İYİ Parti'den istifa ederek 23 Kasım 2022'de AKP’ye geçmişti.

Ne olmuştu?

İçişleri Bakanlığı müfettişleri, Revizyon İmar Planı'nın mevzuata aykırı, imar kirliliğine ve kentin siluetinin bozulmasına neden olacak şekilde değiştirildiğini tespit etmişti. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile Emlak İstimlak Müdür Vekili Ali Dürge hakkında da belediye arazileri üzerinde bulunan portakal, zeytin, ot gibi ürünleri ihale yapılmadan, rekabet şartları oluşturulmadan, tutanakla bazı kişilere verilmesi suçu işledikleri belirlenmişti.

Müfettiş raporlarının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Özcan hakkında soruşturma izni vermişti. (Kısa Dalga)

Gündem