Alman Youtuber, Taksim'de Şampiyonlar Ligi bileti arıyor: 5 bin avro istemişler

Alman Youtuber, Taksim'de Şampiyonlar Ligi bileti arıyor: 5 bin avro istemişler
Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul’a gelen Alman Youtuber, Taksim Meydanı'nda broşür dağıtarak maç bilet aradı.

İngiliz ekibi Manchester City ve İtalyan ekibi Inter, bugün İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelecek.

Maçı izlemek için Almanya’dan İstanbul’a gelen Youtuber Toni Leuschke, maç saatler kala bilet bulamayınca çareyi Taksim Meydanı'nda broşür dağıtmakta buldu.

'Ticket Wanted' (Bilet aranıyor) yazılı broşürler dağıtan Alman Youtuber, istenen yüksek ücretler yüzünden henüz bilet bulamadığını dile getirdi.

5 bin avro talep ettiler!

Leuschke, şunları söyledi: "Evet bu futbol yolculuğunda tecrübeliyim. Benim 13’üncü senem Şampiyonlar Ligi finalinde. İlk defa başıma gelmiyor, ikinci kez bu durumdayım. Pes etmeden bilet aramaya devam edeceğim, futbol gibi şansımı denemeye devam edeceğim. İnsanlar buraya metroyla geliyorlar, belki ekstra bilet kalmıştır cebinde ve bana satabilir. Bilet bulamazsam Yenikapı’ya gideceğim. Oradaki büyük ekrandan final maçını izlemeyi planlıyorum. Yaklaşık 20 tane broşür dağıttım, saçma fiyatlar teklif edildi. Burada Taksim'de bilet için çok fazla isteyenler var. 5 bin avro, 2 bin 500 avro gibi... Ben fazla olsa da 500 avro ödeyeceğim. Bayern Münih taraftarıyım, takımım finale çıkmadı ama benim amacım final izlemek."

Final için birinci kategori 690 avro, ikinci kategori 490 avro, üçüncü kategori 180 avro, dördüncü kategori ise 70 avro olarak belirlenmişti. (DHA)

Gündem