Anagold Madencilik’in taşeron şirketi işçileri vardiyaya çağırdı

Anagold Madencilik’in taşeron şirketi işçileri vardiyaya çağırdı
Anagold Madencilik’in taşeronu olan Çiftay Şirketi, bugün işçileri mesaiye çağırırken, "Gereksiz haberlere kulak asmayalım...Arkadaşlar hepimiz akşam vardiya saatinde işe çıkıyoruz. Vardiyada olan kamyon personel parkında toplanıp iş dağılımı yapıp işe çıkacağız. Eksiksiz herkes gelecektir. İzinde olan arkadaşlar hariç" mesajı gönderdi.

Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Madencilik’te meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan 9 işçinin arama kurtarma çalışmaları dün gece itibarıyla başlarken; Çalık Holding’in ortağı olduğu, Anagold Madencilik'in taşeronu Çiftay şirketi, bugün işçileri vardiyaya çağırdı.

"Kimse yazılı bir izin almadan bir yere gitmesin"

Şirketten işçilerin telefonlarına öğle saatlerinde, "Arkadaşlar normal vardıya devam ediyor. İşe çıkacakmış gibi hazır bir şekilde vardiya saatlerinde duyarlı olalım. Gereksiz haberlere kulak asmayalım. Gelişmelerden haberdar edeceğiz kimse yazılı bir izin almadan bir yere gitmesin" mesajı gönderildi. Şirket, daha sonra da işçilere şu mesajı yolladı:

ank-c1b87fcc-6ec1-45ff-97b9-687597f2927b-1-t.jpg

"İş dağılımı yapıp işe çıkacağız"

"Arkadaşlar hepimiz akşam vardiya saatinde işe çıkıyoruz. Vardiyada olan kamyon personel parkında toplanıp iş dağılımı yapıp işe çıkacağız. Eksiksiz herkes gelecektir. İzinde olan arkadaşlar hariç." (ANKA)

Gündem