Ankara'da LGBTİ+ karşıtı 'aile yürüyüşü': İstanbul Sözleşmesi de hedef alındı

Ankara'da LGBTİ+ karşıtı 'aile yürüyüşü': İstanbul Sözleşmesi de hedef alındı
'Ankara Sivil Toplum Platformu', Ankara’daki 'aile yürüyüşü'nde LGBTİ+'ları ve İstanbul Sözleşmesi'ni hedef alan açıklamalar yayınladı.

Ankara Sivil Toplum Platformu'nun (ASTP) 'aile yapısının korunması ve sapkınlıklarla mücadele'yi amaçladığı yürüyüş bugün yapıldı.

Hacı Bayram Veli Camisi'nin önünde toplanan grup, 'Ailen saldırı altında', 'Cinsiyetsiz toplum projesine 'Dur' de', 'Sapkınlık normalleştirilemez' ve 'Çocuklarını küresel çetelerden koru' yazılı Türkçe ve İngilizce dövizler taşıdı.

Grup, Ulus Atatürk Heykeli'ne kadar yürürken sıklıkla tekbir getirdi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ HEDEF ALDI

ASTP Başkanı Mustafa Kır, İstanbul Sözleşmesi’ni hedef alarak şunları söyledi: “İstanbul Sözleşmesi ilerleyen süreç içerisinde LGBT lobisini güçlendirmeye toplumsal cinsiyet eşitliği adı altında eşcinsel ve cinsiyetsizliği normalleştirmeye, kadim aile yapımızı yıkmaya, inanç ve kültür medeniyet değerlerimizi yok etmeye yönelik çok tehlikeli küresel bir yıkım projesi olduğu anlaşılmıştır.

Lezbiyenlik, geylik, biseksüellik ve transseksüellik gibi sapkınlıkların yayılmasının zeminini oluşturmuştur. Bizi binlerce yıldır bize bağlayan neslimizin üremesini sağlayan içinde sevgi, saygı güven kaynağımız olan aile kurumlarımız yıkılmaya çocuklarımızı milli manevi ve ahlaki değerlerinden uzaklaştırılarak neslimizi ifsad etmeye başlamıştır.” (ANKA)

Gündem