Ankara'da sağanak: İnşaatın kolonu devrildi, bir caminin minaresi yıkıldı

Ankara'da sağanak: İnşaatın kolonu devrildi, bir caminin minaresi yıkıldı
Ankara'da şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle bir inşaatın kolonu devrilmesi sonucu üç kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri hayatını kaybetti.

Ankara'da etkili olan sağanak yağış sırasında bir inşaatta kolonun devrilmesi sonucu bir kişi yaşamını yitirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin "İlimizde yaşanan fırtına nedeniyle Yenimahalle ilçemizde bir inşaatta kolon devrilmesi neticesinde üç vatandaşımız yaralanmış olup; hastaneye kaldırılan vatandaşlarımızdan biri maalesef hayatını kaybetmiştir. Diğer iki yaralı vatandaşımızın tedavisine devam edilmektedir" açıklaması yaptı.

CAMİNİN MİNARESİ YIKILDI

Öte yandan, kentte bir caminin de minaresinin yıkılması sonucu 34 kişi tahliye edildi. Vali Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Altındağ/Örnek mahallesi Ulu Camiinin minaresi fırtınanın etkisiyle yıkılmış ve herhangi bir can kaybı/yaralanma meydana gelmemiştir. Minareye komşu binadaki 34 vatandaşımız tahliye edilmiş olup; teknik ekiplerimiz tarafından cami civarındaki binaların kontrolü yapılmaktadır." (Kısa Dalga)

Gündem