Özgür Özel, Akşener'i ziyaret edecek: 'Gündemde ittifak da var' iddiası

Özgür Özel, Akşener'i ziyaret edecek: 'Gündemde ittifak da var' iddiası
CHP’deki değişimin ardından yerel seçim çalışmalarına hız verilirken Ankara kulislerini hareketlendiren bir gelişme yaşandı. Özel’in Akşener’i ziyaret edeceği öne sürüldü.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'le CHP lideri Özgür Özel'in bir araya geleceği ve görüşmede yerel seçim ittifakının da gündeme geleceği iddia edildi.

Sözcü Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP lideri Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in bir araya geleceğini belirtti.

Sözcü TV yayınında konuşan Öztürk, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İyi Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret edecek. Bu ziyaret muhtemelen çarşamba günü gerçekleşecek. Bu görüşmeden önümüzdeki yerel seçimle ilgili konular ele alınacaktır. İki partinin ittifak konusu ve İyi Parti'nin tutumu ikili zirvede konuşulacaktır. Söz konusu ziyaretin ardından 'Hayırlı olsun' ziyareti için de daha sonra CHP Genel Merkezi'ne gidebileceği bilgisini de aldım." ifadelerini kullandı.

Görüşme ertelendi

Halkinhabercisi.com'un aktardığına göre Özel ile Akşener’in çarşamba günü gerçekleştireceği görüşmenin ertelendiği belirtildi.

Bu görüşme, Özel’in Kuzey Kıbrıs'ın 40. kuruluş yıldönümü törenine katılacağı için gerçekleşemeyecek. (Kısa Dalga)

Gündem