Antakya'daki büyük yıkım dron ile görüntülendi
Yayınlanma:
Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden Hatay’ın merkez ilçesi Antakya, dron kamerası ile havadan görüntülendi. Görüntülerde, ilçede büyük yıkımın olduğu, birçok noktada arama- kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğü görüldü.
115
Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 2 büyük depremin ardından can kaybı sayısı 35 bini aştı.
215
Depremin en çok etkilediği kentlerden Hatay’da yüzlerce bina yerle bir oldu.
315
Yıkılan binaların çoğunda iş makineleri çalışmaya başladı.
415
Yıkımın geride bıraktığı izler, arama- kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları dron kamerası ile havadan görüntülendi.
515
Görüntülerde; birçok ibadet yerinin bulunduğu eski Antakya'da büyük bir yıkım olduğu, arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarının da güçlükle sürdürüldüğü görüldü.
615
Kenti ikiye bölen Asi Nehri'nin kenarındaki binalardaki yıkım çalışmaları ile sanayi sitesi içerisinde yıkılan iş yerleri de dronla görüntülendi. (DHA)
715
815
915
1015
1115
1215
1315
1415
1515