Aradan 1 buçuk yıl geçti... Aynı kişi aynı yerde silahlı saldırıya uğradı

Aradan 1 buçuk yıl geçti... Aynı kişi aynı yerde silahlı saldırıya uğradı
Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen olayda, bir kişi 1 buçuk yıl aradan sonra aynı mahallede ikinci kez silahlı saldırıya uğradı.

Ünye Liseler Mahallesi'ndeki Hükümet Caddesi'nde, akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 47 yaşındaki Turgay Uysal'a kaldırımda yürüdüğü esnada seyir halinde olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 DFM 775 plakalı ticari araçtan tabanca ile ateş edildi.

6 kurşun isabet etti

Karnına ve bacaklarına 6 kurşun isabet eden Uysal, kanlar içerisinde yere yığıldı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri Uysal'ı olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Ünye Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavi altına alınan Uysal'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinde 11 boş kovan bulunurken, polis kaçan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kurşunların isabet etmesiyle yaralanan Uysal, hastanede tedavi altına alındı. Uysal'ın geçen yıl da yine aynı mahallede silahlı saldırı sonucu yaralandığı öğrenildi.

Aynı mahallede ikinci kez silahlı saldırıya uğradı

Öte yandan Turgay Uysal'ın, 21 Temmuz 2022 yılında yine Liseler Mahallesi Köprübaşı mevkiinde düzenlenen silahlı saldırıdan da yaralı kurtulduğu öğrenildi. (DHA)

Gündem