Armağan Çağlayan’dan CHP’li Başarır’a: Peki seçmene olan nezaket ne olacak?

Armağan Çağlayan’dan CHP’li Başarır’a: Peki seçmene olan nezaket ne olacak?
Armağan Çağlayan, CHP’li Ali Mahir Başarır’ın “nezaket ve saygıdan bahsediyorum; genel başkan ve genel başkan adaylarımıza kimse hakaret etmemeli" sözlerine "Peki seçmene olan nezaket ne olacak Ali Mahir Bey?” yanıtını verdi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile program yapımcısı Armağan Çağlayan arasında “saygı” polemiği yaşandı. Başarır'ın "nezaket" sözüne cevap veren Çağlayan, "Genel Başkanın hak ettiği nezaketi, seçmem hak etmiyor mu?" diye sordu.

Başarır, CHP Malatya İl kongresinde yaptığı konuşmada, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na televizyonda, kongrelerde, sokakta, il teşkilatlarında hiç kimseye saygısızlık yaptırmam. Bu partinin demokrasi geleneği var" dedi.

Program yapımcısı Armağan Çağlayan ise Başarır'ın bu sözlerine X hesabından yorum yaptı.

Çağlayan, Başarır'ı etiketleyerek, "Demokrasi geleneği olan partide bir tek istifa geleneği yok:))) Bravo güzel gelenek! Yersen demokrasi geleneği!" diye yazdı.

Başarır ise Armağan Çağlayan’a "Armağan bey bir nezaket ve saygıdan bahsediyorum; her eleştiriye evet, ama genel başkan ve genel başkan adaylarımıza kimse hakaret etmemeli" yanıtını verdi.

Çağlayan bu kez, "Peki seçmene olan nezaket ne olacak Ali Mahir Bey? Genel Başkanın hak ettiği nezaketi, seçmem hak etmiyor mu?" diye sordu.

Başarır ise "Kesinlikle ediyor ve tüm eleştirileri saygıyla karşılıyorum inanın Armağan Çağlayan" cevabını verdi.

Diyalog, Çağlayan’ın "Peki çok teşekkürler Ali Mahir Bey. Sevgiler saygılar :)" sözleriyle son buldu.

Armağan Çağlayan, daha önce de CHP'deki kongre sürecini ve genel başkanlığa adaylık sürecini eleştirerek, şunları yazmıştı:

"CHP kongrelerinde delegeler değişime karşı direniyorlar ya, bunu hiç anlamıyorum! Siz Genel Başkanınızı seviyor olabilirsiniz, dürüst, güvenilir, iyi insan olabilir. Delege çoğunluğuyla yine seçilebilir. Peki genel ve yerel seçimlerde sadece delegeler mi oy kullanacak? Halkın sesini duyuyor musunuz? Bence duymuyorsunuz! Sizin işiniz halktan oy alabilecek bir genel başkan seçmek olmalı! Kendi adıma söyleyeyim, 6’lı masada bulunan hiçbir liderin ne dediğiyle, ne yaptığıyla, ne yapacağıyla ilgilenmiyorum!" (Kısa Dalga)

Gündem