Artvin'de heyelan... Otomobil uçuruma yuvarlandı, minibüs son anda kurtuldu

Artvin'de heyelan... Otomobil uçuruma yuvarlandı, minibüs son anda kurtuldu
Artvin'de meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan kaya, çarptığı otomobili uçuruma yuvarladı. Otomobilin sürücüsü Fatih Güneş yaralandı. Köy halkının içinde bulunduğu minibüs heyelandan son anda kurtuldu.

Kaza, merkeze bağlı Seyitler köyü yolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi.

Akşam saatlerinde meydana gelen heyelanda kopan irili ufaklı kaya parçaları, önlem amaçlı yamaca konulan çelik ağları da yırtarak kara yoluna düştü.

Kayaların çarptığı otomobil uçuruma yuvarlandı

Kayalar, o esnada yolda seyir halinde olan 27 yaşındaki Fatih Güneş'in kullandığı 34 GGK 362 plakalı otomobilin, üzerine de isabet etti. Manevra yapan sürücünün, kontrolünden çıkan araç, yol kenarında çarptığı bariyerleri de aşarak yaklaşık 15 metrelik yükseklikten yuvarlandı. Düştüğü noktada ters dönen otomobilde sıkışan sürücü, yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan sürücü, ambulansla kaldırıldığı Artvin Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Minibüs son anda kurtuldu

Karayolları ekipleri de kaya parçalarıyla dolması sonucu ulaşıma kapanan yolda, önlem alarak iş makineleriyle temizlik çalışması başlattı. Köy halkının bulunduğu bir minibüsün de heyelandan son anda kurtulduğu öğrenildi. (DHA)

Gündem