Astrolog Dinçer Güner: 2024'te para sıkıntısı bitiyor

Astrolog Dinçer Güner: 2024'te para sıkıntısı bitiyor
Astrolog Dinçer Güner yeni yıla ilişkin öngörülerini sosyal medyadan paylaştı. Yeni yıl hangi burçlara iyi gelecek, kimler zenginliğe yaklaşıp, kimler sağlıklarına dikkat edecek?

Yeni yıl yaklaşırken, astrologlar gelecek seneye ilişkin tahminlerini bir bir sıralamaya başladı. Türkiye'nin söyleyeceklerini merakla beklediği isimlerden Dinçer Güner, yeni yıla ilişkin öngörülerini sosyal medya hesabından açıkladı.

İşte Güner'in 2024 yılı tahminleri

"Bugün Yengeç burcunun 4. derecesinde bir dolunay meydana geldi sabaha karşı. Bu dolunaya Satürn'den ve Jüpiter'den güzel destekler var. Şimdi bu dolunayın detaylarına birlikte göz atalım. Yengeç dolunayı zamanı; yengeç burcunun sembolize ettiği konular gündem maddelerimiz olur.

Yengeç burcu ise astrolojide; güvenlik duygusu, ailevi her türlü konu, barınma ihtiyacı, üreme, beslenme, anılar, eski konular, yaşam kökleri ile ilgili konular olacaktır. Genel olarak hayatımızda bu konular ön planda olmaya başlar.

Özellikle Satürn'ün güzel desteği ile duygusal açıdan kendimize çeki düzen vermek, uzun süredir görüşmediğimiz insanlarla bir araya gelerek ilişkileri pekiştirmek, eskiler yad etmek, evimize yaşam alanımıza çeki düzen vermek için güzel bir dolunay olacak. Bu dolunayda Merkür retro olacak.

Bu yüzden ev, aile, kariyer, bütçe hesaplamaları, taşınma, yer değiştirme, gayrimenkul alım-satım gibi konularda bir takım aksaklıklar, gecikmeler söz konusu olabilir. Aklımızla – duygularımız arasında kalabilir, karar vermekte zorlanabiliriz Bu dolunay, içsel duyguları ve sezgileri de güçlendirir."

Güven duygunuzu gözden geçirin

"Sevdiklerinize karşı daha koruyucu ve destekleyici olabilirsiniz. Aynı zamanda, Yengeç dolunayı, ev ve aile ile ilgili konularda yeni bir sayfa açmak veya mevcut durumları iyileştirmek için de bir fırsat sunabilir. Evdeki düzenlemeler, aile içi ilişkiler veya yaşam alanınızla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Kime ne şekilde ne kadar güvendiğiniz ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Satürn desteği ile hem ailevi hem de duygusal açıdan sorumluluklarımızın oldukça farkında olacağımız bir süreç olacaktır. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabiliriz rahatlıkla. Ev, araba, taşınmaz mülklerle ilgili de hayatımızda bir şeyleri düzene sokabiliriz. Uzun vadeli finansal hedeflere ulaşmak, bütçe yapmak ve kaynakları etkili bir şekilde yönetmek için iyi bir dönem olabilir."

Aile meseleleri düzeliyor

"Bu dönemde aile ve evle ilgili meselelerde uzun vadeli çözümler ve düzenlemeler yapabilirsiniz. Özellikle aile içi ilişkilerde olgunluk ve sabır sergilenebilir. Jüpiter'in güzel desteği ile de geçmişte belki de kaçırdığımız, es geçtiğimiz bir takım finansal fırsatlar yeniden karşımıza çıkabilir. Yalnız belli ki bu dolunay biraz kilo yapabilir, yediklerimizi, içtiklerimizi biraz abartabiliriz.

Sağlıkla ilgili olarak karaciğer, memeler, kaburga kemikleri, yemek borusu, mide, safra kesesi hassastır. Özellikle sigarayı bırakmak için en uygun dönem diyebilirim. Yemek borusu hassas olacağı için aşırı soğuk ve sıcak yiyecek/içecekleri tüketirken dikkat lütfen"

Savaşlar bitmiyor

Dünya astrolojisinde yengeç burcu; konut, gıda, vatani konular, ülkelerin toprak güvenliği, emlak sektörü, tarım ve çocuklarla ilgili konuları temsil eder. Genel atmosferde bu konuların ana günden maddeleri olacağına işaret etmekte. Artan konut fiyatları ile ilgili atılması muhtemel adımlar olabileceği gibi, beslenme- gıda ile ilgili de önemli haberler gündeme gelebilir.

Ülkeler arası güvenliği tehdit eden durumlarında oluşabileceğini düşünebiliriz. Güvenlik sorunları, ülkelerinde kendinizi güvende hissetmeyen insanların haberlerini okuyabiliriz. Bu dönem arkeolojik kazılar sonrası medeniyetlere dair yepyeni bilgilerde edinebiliriz.

Satürn'ün bu dolunaya balık burcundan güzel desteği; yardımlaşma, yardım götürme gibi konularda destekleyici etkileri olurken, sanat, sanatçı, film ve yaratıcı sektörlerle ilgili güzel haberlerin de yapılabileceğine işaret etmekte. (Kısa Dalga)

Gündem