Avukat Rezan Epözdemir, Denizbank'ın açıklamalarını yalanladı

Avukat Rezan Epözdemir, Denizbank'ın açıklamalarını yalanladı
Denizbank'ın '2021 yılına ait fotoğraflar' açıklamasını yalanlayan Epözdemir, "2021 tarihli değil, 03.02.2023 tarihli 'Quality' dergisinde. Çıktısı da mahkemede. Gereği bilgilerinize sunulur. HTS kayıtlarını da isteyeceğiz" paylaşımını yaptı.

Kamuoyunda 'Fatih Terim Fonu' olarak anılan ve Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan ve futbol dünyasından çok sayıda ismin yer aldığı davada bazı müştekilerin avukatı olan Rezan Epözdemir, duruşmada Erzan'a sorduğu ve daha sonra canlı yayında gösterdiği bir kayak merkezinde bulunan fotoğrafları sormuştu.

Denizbank ise söz konusu fotoğrafları "2021 yılında çekilen bir fotoğrafın, Ocak 2023'te çekilmiş gibi sunulması gerek mahkemeyi gerek kamuoyunu manipüle etmeye yönelik, etik kuralları hiçe sayan bir davranış olduğu gibi, Türk Ceza Kanunu açısından da suç teşkil eden bir eylemdir" diyerek yalanladı.

Epözdemir'den açıklama

Denizbank'ın resmi açıklamasının ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Epözdemir, "Denizbank'ın gerçek dışı ve manupilatif açıklamasının aksine, megeve ile ilgili haber 2021 tarihli değil, 03.02.2023 tarihli " Quality " dergisinde. Çıktısı da mahkemede. Gereği bilgilerinize sunulur. HTS kayıtlarını da isteyeceğiz. İş ve cemiyet dünyasının kayak keyfi" dedi.

rezan.png

Epözdemir'in söz konusu paylaşımında yer alan haberin 2023 yılına ait olduğu görüldü. (Kısa Dalga)

Gündem