Aydın'daki patlamada ölenlerin sayısı 8'e yükseldi

Aydın'daki patlamada ölenlerin sayısı 8'e yükseldi
Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir restoranda meydana gelen patlamada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki Cennet Yeldi yaşamını yitirdi. Yeldi'nin yaşamını yitirmesiyle patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e ulaştı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde meydana gelen patlamada ölü sayısı 8'e yükseldi.

Patlamada ağır yaralanan Cennet Yeldi, 4 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Patlamanın ardından aralarında 2’si iş yeri sahibi, tüp gaz bayisi ve işletme çalışanı olmak üzere toplam 10 kişi hakkında gözaltına kararı verildi.

İşletme sahipleri Leyla Yılmaz ve Faruk Yılmaz ile çalışanlar Ş.G., Z.A., N.A. ve tüp gaz firmasının sahibi Ali Bayrak, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandıktan sonra nöbetçi hakimin karşısına çıktı.

Çalışanlardan Ş.G., Z.A., N.A., serbest bırakılırken iş yeri sahipleri Leyla Yılmaz, Faruk Yılmaz ile tüp gaz firması sahibi Ali Bayrak tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastanede tedavileri devam eden diğer 4 iş yeri çalışanın sorguları daha sonra yapılacak. (DHA)

Gündem