Azmi Karamahmutoğlu: 2025'in Mayıs ayında AK Parti'de lider değişikliği olacak

Azmi Karamahmutoğlu: 2025'in Mayıs ayında AK Parti'de lider değişikliği olacak
Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Azmi Karamahmutoğlu, 8 Mayıs tarihine dikkat çekti ve “Bayramdan sonra 8 Mayıs’ta Türk siyasetinde değişimler olacak" dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala Mavi Karadeniz isimli bir kanalın programına katılan Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu 8 Mayıs tarihine dikkat çekti.

"2025 yılında kırılma yaşanacak"

“Bayramdan sonra 8 Mayıs’ta Türk siyasetinde değişimler olacak.” ifadelerine yer veren Karamahmutoğlu Türk siyasetinde yeni dalgalanmalar ve canlanmalarında bu tarihte gerçekleşeceğinin de altını çizdi. Karamahmutoğlu, "Bayram geçtikten sonra özellikle 8 Mayıs’tan sonra Türk siyasetinde yeni canlanmalar ve dalgalanmalar olacak. Kırılma ise bir 2025’in Mayısında yaşayacağız" dedi.

"AK Parti'de lider değişimi olacak"

Sunucunun, “Yerel seçimler sonuçlarına göre erken seçim beklentisi var. Bu tarih ile bir ilgisi var mı sizce?” soruna tek etkenin bu olmadığını ekonomi, sığınmacılar gibi bir sürü etkenin etkili olacağını belirtti. “AK Parti’de lider değişikliği olacak. “cümlesi de dikkat çekti. (Kısa Dalga)

Gündem